Hvert år får ca. 15000 nordmenn hjerneslag.

Hjerneslag skyldes en brått oppstått sirkulasjonsforstyrrelse i hjernen.

 

* 85% av alle hjerneslag er hjerneinfarkt fordi en pulsåre har gått tett.

* 15% av hjerneslagene skyldes hjerneblødning pga. at en blodåre i hjernen sprekker.

 

 

Min tanke med denne bloggen og tilhørende nettcafé er å skape en møteplass for slagrammede og pårørende for utveksling av informasjon og deling av erfaringer. Her på bloggen vil du bla.  finne historier og innlegg relatert til hjerneslag, tips om bøker og hjelpemidler, linker til filmsnutter mm.

 

Jeg ble selv rammet av hjerneblødning høsten 2008 og det jeg skriver om begrenser seg til egne opplevelser og/eller informasjon som jeg selv har funnet nyttig i mitt nye liv, og som jeg håper at  du også vil finne mening i.

 

Opplevelser av funksjonstap og de utfordringene som disse gir i hverdagen er imidlertid individuelle og andre slagrammede har gjort seg helt andre erfaringer enn meg. – Jeg håper derfor at flere har lyst til å bidra med bloginnlegg på tema som opptar dem, eller vil dele sin historie og erfaringer her på SlagPrat. Kan du tenke deg å bidra? Du når meg enklest via kontakt her på siden.

 

Ser frem til å høre fra deg!

                                                       Ingrid

One thought on “Om SlagPrat

  1. Det sosiale nettstedet, nettcafeen SlagPrat, er for tiden dessverre ikke åpen fordi undertegnede på en eller annen måte må finne på noe lurt i forhold til å skaffe penger til driften. Gode ideer taes imot med takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website