Endelig er den her, sommeren.

I alle fall på kalenderen…

 

For de fleste er tiden her for en etterlengtet ferie, men for meg betyr sommermånedene at lange dager blir enda lengre. De skal jo ha en velfortjent ferie de også; Fysioterapeutene, logopedene, synspedagogene, ergoterapeutene og alle de andre fantastiske menneskene som hjelper oss som er blitt rammet av sykdom med våre problemer.

 

Nei, jeg klager ikke. – Kanskje har kroppen bare godt av å ta treningsfri i et par måneder, men jeg er redd det kan gå utover humøret. Det betyr så uendelig mye, å ha noe og gå til.

 

Det er nesten flaut å si at jeg har gruet meg litt til at Norge stopper opp for sommeren, men som så mange andre får jeg et aktivitetsproblem. – For hvordan skal jeg klare å fylle dagene nå når treningene som fysioterapeuten min står for har en pause, lærerne på voksenopplæringen tar en uendelig lang ferie og den offentlige svømmehallen er stengt, slik at der ikke er mulighet for bassengtrening. – Det er disse aktivitetene som holder meg i ånde alle hverdager 9 – 14. De er blitt jobben min og jeg skulle så gjerne hatt muligheten til å ta ferie når det passer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website