Jeg la turen innom nav denne uken, for å få hjelp til en søknad.  Nok en gang følte jeg meg liten, og jeg må si jeg allerede kvier meg til neste gang jeg må innom.

Det burde ikke være nødvendig – at en bruker av nav sine tjenester må krangle seg til hjelp i påhør av andre brukere. Er taushetsplikt blitt et fremmedord fordi det nå er “åpne mottak” som praktiseres?

– Jeg har faktisk ikke noe ønske om å dele meg og mitt med en hel by!

Jo jeg vet, jeg ser uforskammet frisk ut… Er det grunn til å ikke gi meg den hjelpen jeg har behov for? Eller har jeg like mye rett til å be om hjelp som ham foran meg i køen, som satt i rullestol? Vi er da begge brukere – med andre ord;  kunder.

 

Å bli oppmerksom på  rullestolbrukerens ærend, var ikke til å unngå. – Ikke riktig. På lik linje med at jeg, atter en gang, måtte fortelle min historie til en for meg ny nav ansatt. Det er på ingen måte enkelt å dele sine kognitive problemer og hvorfor en trenger hjelp, til underholdning for alle de som sitter og venter på tur eller sitter ved datamaskinene og leter etter arbeid.

Jeg spurte ikke rullestolbrukeren om hvordan han følte det, der han satt og nådde halveis opp til toppen av skranken.  Men jeg betviler ikke at han følte seg noen hakk mindre enn meg. I det minste fikk han hjelp til slutt, i motsetning til meg som må ringe og avtale tid med en saksbehandler for å få hjelp “Om det virkelig er så viktig“ (sitat nav ansatt)

Vel hjemme, i irritasjonen over enda en dårlig opplevelse i møtet med nav, satte jeg meg ned for å finne ut litt mer om hva en egentlig kan forvente av de nav ansatte.  Godt gjemt på nav sine nettsider, under sosiale tjenester ligger det bla.  litt om hva vi kan forvente i forholdet til råd og veiledning. Personlig fant jeg den lille epistelen om taushetsplikt interessant:

 

Rådgiver eller saksbehandler i nav-kontoret har taushetsplikt. Dersom det er vanskelig å legge frem en sak og få veiledning over åpen skranke, kan du be om at slik rådgivning skjer på et egnet sted.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website